خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن | طرز تهیه خمیر پیتزا بخش اول

خمیر پهن کن

مقدمه :  خمیر پهن کن | طرز تهیه خمیر پیتزا : امروزه اکثر مردم طرفدار فست فود هستند و پیتزا یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین فست فود است چه بهتر است خودمان یک پیتزای خوشمزه و لذیذ درست کنیم، لذتی که در درست کردن خمیر با دستگاه خمیر پهن کن دارد قابل توصیف نیست :


 دستگاه خمیر پهن کن

  • بیشترین کاربرد دستگاه پهن کن خمیر در نانوایی‌های نان لواش است. در این نانوایی‌ها به علت شکل و سبک بودن خمیرها از این دستگاه‌ها استفاده می‌شود تا بهره وری افزایش یافته و ضایعات نان کم شود.خمیر پهن کن
  • مواد لازم جهت درست کردن خمیر نان لواش
  •  آرد سفید : ۵۰۰ گرم
  • خمیر مایه فوری : ۱۰ گرم
  •  آب : سه پنجم پیمانه
  •  شیر : ۱۷۰ میلی لیتر
  • روغن مایع : ۶۰ گرم
  • طرز تهیه نان لواش با خمیر مایه
  • مرحله ی اول: ابتدا آب ولرم را در ظرفی ریخته، نمک و خمیر مایه به آن اضافه می کنیم. ظرف را برای ده دقیقه در جای گرم ( نه داغ)  قرار می دهیم. پس از ده دقیقه خمیر مایه عمل آمده، پف می کند.
  • مرحله ی دوم: پس از اینکه خمیر مایه به عمل آمد و پف کرد، روغن مایع که در دمای اتاق قرار داده شده است را به آن اضافه می کنیم. آن ها را به مقدار کم در حد مخلوط شدن، هم می زنیم.
  • مرحله ی سوم: سپس شیر ولرم را به آن اضافه می کنیم و مواد را در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
  • مرحله ی چهارم: آرد الک شده را به مواد اضافه می کنیم. با همزن دستی مواد را با هم مخلوط می کنیم. خمیر پهن کن
  • مرحله ی پنجم: خمیر باید کاملا یکنواخت باشد و گلوله های آرد در آن وجود نداشته باشد.
  • مرحله ی ششم: پس از اینکه خمیر را خوب هم زدیم، نوبت به ورز دادن آن می رسد. سطح تمیزی را آرد پاشی کرده خمیر را روی آن قرار می دهیم.
  • مرحله ی هفتم: خمیر را با دست خوب ورز می دهیم. اگر خمیر به دست می چسبد می توانید دست های خود را با کمی روغن مایع چرب کرده، و بعد خمیر را ورز دهید.
  • مرحله ی هشتم: ظرفی مناسبی را برداشته، کف و دیواره های آن را کمی چرب می کنیم، و بعد خمیر را یک جا جمع کرده و داخل ظرف می گذاریم.
  • مرحله ی نهم: روی ظرف یک پارچه ی تمیز یا حوله ی تمیز قرار می دهیم. ظرف را در جای گرمی به مدت دو ساعت قرار می دهیم تا خمیر استراحت کرده و حجمش دو برابر شود.
  • مرحله ی دهم: بعد از دو ساعت  پارچه را از روی خمیر کنار می زنیم و با دست پف خمیر را می خوابانیم.
  • مرحله ی یازدهم: مجددا سطح تمیزی را آرد پاشی کرده خمیر را روی آن قرار می دهیم.
  • مرحله ی دوازدهم: با وردنه خمیر را خوب باز می کنیم. برای تهیه ی نان لواش باید خمیر خوب پهن شود به صورتی که ضخامت بسیار کمی داشته باشد و نازک باشد.


آشنایی با دستگاه خمیر پهن کن

  • تصمیم ما برای این است که در ادامه این مطلب در رابطه با خمیر پهن کن آشپزخانه صنعتی  و در رابطه با آن اطلاعات بسیاری به شما بدهیم. حتماً می ‌دانید که امروزه آشپزخانه های صنعتی جایگاه بخصوصی دارند و برای تجهیز کردن خود لازم است که از ابزار های مناسبی استفاده کنند تا بتوانند ارائه‌ دهنده خدمات منحصر به ‌فردی باشند.همان‌ گونه که می‌ دانید خمیر یکی از ملزومات درست کردن پیتزا می باشد و احتیاج است که با تجهیزات خاصی خمیر مناسب پهن شود.
  • دستگاه خمیر پهن کن از تجهیزات نانوایی و قنادی است که برای پهن کردن انواع خمیر و آماده سازی آن ها برای قرار دادن در تنور و فر مورد استفاده قرار می گیرد. بعد از آماده کردن و وزن کردن چانه‌ها توسط دستگاه چانه گیر ، دستگاه خمیر پهن کن آنها را متناسب با مدل شیرینی ، کیک و یا نان پهن و آماده قرار دادن در تنور می‌کند.
  • خمیر پهن کن دستگاه مورد احتیاج شما برای پهن نمودن بصورت درست و با اندازه یکسان و... شرکت kmc رضایت مشتریان خود را شعار خود قرار داده است و در این زمینه بسیار موفق است با ما همراه باشید.
  • خمیر پهن کن پیتزا یکی از اجزای بسیار مهم در پخت پیتزا هست که اگه ترد و خوشمزه باشه و بافت خوبی داشته باشه، به جذابیت ظاهری و طعم پیتزای شما کمک بسیاری می‌کنه.
  • طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی اصلا کار دشواری نیست و خیلی آسان و در زمان کم می‌تونید خمیری خوشمزه برای پیتزا آماده کنید.
  • شاید خمیر پیتزا را در خانه درست کردین و هر دفعه یه ایرادی برای خمیرتان پیش آمده یا پف نکرده یا ترد نشده یا کلا اون چسبندگی و انسجام رو نداشته اینو بدونین که با روشی که برایتان گذاشته ایم و با رعایت همه موارد یک خمیر پیتزا خانگی خوشمزه دقیقا مانند فست فودی‌ها خواهید داشت.خمیر پهن کن


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد