خمیر پهن کنخمیر پهن کن
مقدمه : خمیر پهن کن پیتزا : از مزایای استفاده از این دستگاه که خرید آن را برای هر مغازه یا هر آشپزخانه صنعتی تقریبا اجباری می کند این است که در حالت پهن کردن دستی نیاز به آرد می باشد که این آرد کیفیت خمیر پیتزا را کاهش می دهد و یا ضخامت در همه ی قسمت ها یکنواخت ایجاد نمی شود که این دو شکل در این دستگاه حل شده است.
عملکرد این دستگاه به صورت پیوسته بوده و تعداد خمیر گیری متناسب با سرعت اپراتور دستگاه می باشد.
خمیر پهن کن ها عموما در دو دسته کلی:
در نوع تک رول ، یک جفت غلتک که عموما از جنس پلاستیک فشرده هستند در قسمت جلو (یا بالای دستگاه) قرار دارد و اپراتور بایستی ابتدا خمیر را کمی با دست به دو طرف بکشد و سپس آن را به آرامی مابین دو غلتک که در حال چرخش هستند، بیندازد.
حال، غلتک ها خمیر را به داخل کشیده و از قسمت زیر دستگاه بیرون می دهد که البته در مرحله دوم می توان خمیر را یک چرخش ۹۰ درجه ای داده و دوباره داخل غلتک ها قرار داد تا به یک خمیر کاملا گرد رسید و یا می توان با کمک دست آن را تقریبا گرد کرد زیرا خمیری که یک بار از بین دو غلتک بیرون می آید ، بیضی شکل می شود.
در خمیر پهن کن دو رول، دو جفت غلتک، یکی در قسمت بالایی و دیگری در قسمت پایینی دستگاه قرار دارد.
دستگاه خمیر پهن کن مناسب برای پیتزا، قنادی، نانوایی مدل رومیزی برای راحتی بیشتر کار با دستگاه خمیر پهن کن ساخته شده این دستگاه مناسب برای مصارف صنعتی و خانگی دستی و اتوماتیک قابل استفاده برای آشپزخانه هتلها رستورانها فست فودها کافی شاپ ها بیمارستانها و تالارهای پذیرایی می باشد.