خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن پیتزا | نکاتی برای استفاده از بهترین خمیر پیتزا ، بخش اول

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن پیتزا | نکاتی برای استفاده از بهترین خمیر پیتزا ، بخش اول 

مقدمه : استفاده کردن از دستگاه خمیر پهن کن پیتزا بهترین راه حل در پخت پیتزا می باشد شاید درست کردن یک پیتزا با رنگ قهوه ای طلایی خوشرنگ و پنیری یک رویای دور از ذهن به نظر برسد  :


خمیر پهن کن پیتزا دستگاهی بسیار کاربردی است .

برای درست کردن پیتزا از خمیر پهن کن پیتزا استفاده نمایید :

  • هنگامی صحبت از خمیر پیتزا است ، توجه به میزان هم زدن خمیر خیلی مهم می شود.
  • مواد خمیر را داخل ظرف مخلوط کن بریزید و فقط تا هنگامی که مواد با هم مخلوط شوند ، کف زن را روشن بگذارید.
  • ورز دادن بیش از حد ، خمیر را سفت و خشک می کند. اگر می توانید بهتر است از دستگاه خمیر پهن کن پیتزا استفاده نمایید .


 



خمیر را صاف و مساوی پهن کنید:

  • هنگامی که خمیر برای پهن شدن آماده شد ، اول آن را به شکل توپ در آورید ، بعد به آرامی آن را پهن کنید.
  • وقتی خمیر را به صورت دایره در می آورید ،بسیار راحت می توانید در سینه دایره ای پیتزا پهن کنید. بعد از پهن کردن خمیر ، با استفاده از غلطک ، آن را کاملا صاف کنید.
  • سعی کنید فشار دستتان یکسان باقی بماند تا ضخامت خمیر در همه جای ظرف یکسان باشد.

خمیر را بیش از حد نازک نکنید:

  • خمیر پیتزاهای ترد و نازک عالی هستند ولی نازک بودن خمیر هم اندازه دارد. اگر خمیر بیش از حد نازک باشد طبیعتا توانایی نگه داشتن سس ، پنیر پیتزا و دیگر مخلفات را نخواهد داشت.پس اگر ضخامت خمیر مناسب باشد، طبیعتا برش‌های پیتزای عالی خواهند بود. اگر خمیر خیلی نازک نباشد سبب جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا در فر می شود.
  • نکته: اگر با کمک گرفتن از وردنه خمیر را با ضخامت 2 تا 3 سانتیمتر‌ باز کنیم ، خمیرپیتزای تردی داشته و مواد روی پیتزا هم ریخته نخواهد شد و بهترین کار این است از دستگاه خمیر پهن کن پیتزا استفاده شود.




نکاتی برای استفاده از بهترین خمیر پیتزا ، بخش اول


علت خشک شدن خمیر پیتزا آماده :

  • یکی از علت های خشک شدن خمیر پیتزای آماده این است که در مدت زمان طولانی می پزد یک راه حلی برای خشک نشدن آن برایتان آورده ایم.
  • اول ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و بعد خمیر پیتزا آماده را داخل آن قرار بدهید بعد روی آن سس گوجه به میزان فراوان بریزید. روی آن پنیر پیتزا بریزید و مواد پیتزاتان را بریزید و دوباره روی آن به مقدار فراوان پنیر بریزید.
  • داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید دمای فر را زیاد کنید و در مدت زمان کمی آن را بپزید. تا خمیرتان خشک نشود. 

پوسته ترد یعنی آرد ذرت :

  • سه سطحی که سبب ترد شدن ته خمیر می شوند ، سنگ پیتزا ، ورق پخت معکوس و سینی نچسب پیتزا است. که هر سه تای آنها از یک راز مشترک استفاده می کنند: آرد ذرت. کافیست آرد ذرت را روی هر ظرفی که برای پخت پیتزا استفاده می کنید پخش کنید تا از چسبیدن خمیر به کف ظرف جلوگیری کرده و تردی و شکنندگی را به خمیر پیتزا اضافه کنید. و اما اگر برایتان ممکن است از دستگاه خمیر پهن کن پیتزا استفاده نمایید.


  • شـرکت راهـ اندازی و مشــاوره KMC, مشاور و پیشگام در زمینه ی تامین و تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی,گریل برقی و ذغالی , گریل, سرخ کن صنعتی, انواع خمیرپهن کن در ایران


علت چسبیدن خمیر پیتزا به سینی فر :

  • یکی از علت های آن ریختن سس در زیر خمیر پیتزا است.
  •  اطمینان حاصل کنید که خمیر پیتزا را خوب درست کرده اید.
  •  حجم و مقدار مواد تشکیل دهنده.
  • موادی را که می خواهید روی پیتزا بریزید ، به اندازه ای ریز کنید که در هر برش از پیتزا همه مواد موجود باشد.
  • به یاد داشته باشید اگر روی پیتزا را خیلی پر کنید ، در آخر پیتزای خیس و غیر تردی خواهید داشت.


  • ارتباط با ما جهت خرید و سفارش  info@kmc-food.ir | 09126610672


نتیجه گیری : در این مقاله به نکات پخت خمیر پیتزا با استفاده از #خمیر_پهن کن پیتزا پرداخته ایم .

با تشکر از مطالعه شما عزیزان .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد