خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن | طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن | طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی :خمیر پیتزا یک نوع نان مخصوص است که از مواد اصلی تمام پیتزاها محسوب می شود. همان جور که مطمئنا می دانید پیتزا یک نوع غذای بین المللی است که اصالتی ایتالایی دارد و به همین علت بهترین نوع خمیر پیتزا هم نوع ایتالیایی آن است.


موارد مورد نیاز جهت درست کردن خمیر پیتزا با استفاده از خمیر پهن کن

پیش از خرید خمیر پهن کن اطلاعاتی بدست آورید.

آرد سفید 2 تا 2 و 1/3 پیمانه

خمیر مایه فوری 2 و 1/4 قاشق چایخوری

شکر 1 و 1/2 قاشق چایخوری

نمک 3/4 قاشق چایخوری

پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری (دلخواه)

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

آب گرم 3/4 پیمانه

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی نسبتاً راحت است. ولی باید به اندازه کافی ورز داده شود و به مدت زمان کافی بماند تا به اصطلاح خمیر ور بیاید. البته اگر با انواع خمیر پیتزا آشنا باشید میدانید که خمیر پیتزای فوری هم هست که احتیاجی به استراحت ندارد جهت بهتر شدن خمیر اگر امکانش را دارید از دستگاه خمیر پهن کن استفاده کنید..

زیرا در تهیه آن از خمیر مایه استفاده نمیشود. اگر تا به حال از خمیر مایه استفاده نکردید و نگران هستید که کار با خمیر سخت هست اصلاً نگران نباشید.

اینجا قصد دارم روش تهیه راحتترین خمیر پیتزای خانگی را قدم به قدم به شما آموزش بدم و همه نکات و جزئیاتش رو بگم تا با خیال راحت یه پیتزای خونگی خوشمزه تهیه کنید.

این خمیر فقط شش ماده ساده نیاز داره. هیچ آرد خاصی نیاز نداره. هم میتونید از آرد سفید استفاده کنید و هم آرد سنگک. فرقش رو توی نکات براتون نوشتم. به نظرم نتیجه هر دو خوب میشه. بستگی داره نان پیتزای ترد دوست داشته باشید یا نرم و برای اینکه خمیر پیتزا ترد و یک دست تر بشه بهتر است از دستگاه خمیر پهن کن استفاده کنید.

در مورد خمیر مایه یه نکته هست که باید بگم. خمیر مایه خشک معمولی که توی بیشتر فروشگاه های لوازم قنادی یا سوپرمارکت ها پیدا میشه احتیاج داره با آب گرم و شکر چند دقیقه بمونه تا عمل بیاد.

در ضمن خمیر تهیه شده باهاش هم لازمه حدود یک ساعت بمونه تا ور بیاد. اما اگه از خمیر مایه فوری (instant yeast) استفاده کنید مرحله اول رو نیاز نداره. در مرحله دوم هم خمیر پیتزا پس از نیم ساعت حجیم میشه.

در مراحل تهیه خمیر پیتزا خانگی من هر دو روش رو توضیح دادم. دستور در اصل با خمیر مایه فوری هست. ولی اگر دسترسی نداشتید میتونید از همون مقدار خمیر مایه معمولی استفاده کنید.

برای داشتن خمیر پیتزایی لطیف و عالی این دستور تهیه خمیر پیتزا که به صورت مرحله به مرحله توضیح داده شده رو دنبال کنید و برای ترد شدن ببیشتر خمیر از دستگاه خمیر پهن کن استفاده نمایید. مقدار مواد ذکر شده برای تهیه 2 پیتزای نسبتا کوچک مناسب است.

جهت خرید خمیر پهن کن روی ما حساب نمایید.

طرز تهیه خمیر پیتزا با استفاده از دستگاه خمیر پهن کن

جهت خرید خمیر پهن کن با یک فرد متخصص مشورت نمایید.

در صورتی که از خمیر مایه فوری استفاده میکنید: یک پیمانه از آرد را به همراه خمیر مایه فوری، شکر و نمک در کاسه بزرگی بریزید. اگر دوست داشته باشید میتوانید در این مرحله کمی پودر سیر یا پودر ریحان خشک شده هم به خمیر پیتزا اضافه کنید.

(در صورتی که خمیر مایه فوری ندارید و از خمیر مایه خشک استفاده میکنید، خمیر مایه را به همراه شکر داخل آب گرم بریزید و هم بزنید تا حل شود. 7-8 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه فعال شود. روی سطح آب حالت کف دیده می شود. پس از این مدت دیگر مواد خشک را با هم مخلوط کنید و خمیر مایه حل شده را به آن اضافه کنید. 1/3 پیمانه آرد اضافه را فقط در صورت لزوم به خمیر پیتزا اضافه کنید.)

 حال آب گرم و روغن زیتون را به مواد خشک قبلی اضافه کنید و با قاشق چوبی خوب مواد را هم بزنید. دقت کنید آب باید گرم باشد نه داغ.

یک پیمانه آرد باقیمانده را به تدریج اضافه کنید. با سری همزن یا با دست ورز بدهید. اگر نیاز است به تدریج آرد بیشتری اضافه کنید تا خمیر خودش کشسانی شکل بگیرد و از دیواره ظرف جدا شود.

گاهی تا 1/3 پیمانه آرد بیشتر نیاز است. در آخر خمیر پیتزا خانگی هنوز کمی چسبناک است  اما به دست نمیچسبد.

دیواره ها و کف کاسه بزرگ دیگری را با کمی روغن خوب چرب کنید. میتوانید از قلمو برای پخش کردن روغن استفاده کنید. دستتان را آردی کنید. و بعد خمیر را به شکل گلوله ای در بیاورید و به کاسه چرب منتقلش کنید. خمیر را در کاسه بغلتانید تا سطحش کاملاً چرب شود. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید. آن را در محل نسبتاً گرمی قرار دهید.

اگر از خمیر مایه فوری استفاده کرده باشید کافی است حدود نیم ساعت صبر کنید تا حجم خمیر دو برابر شود. ولی در صورتی که از خمیر مایه خشک استفاده کردید باید حداقل یک ساعت به آن زمان دهید.

جهت خرید خمیر پهن کن روی ما حساب نمایید.

طرز تهیه پیتزا با خمیر پیتزا خانگی

جهت بهتر شدن خمیر پیتزا از دستگاه خمیر پهن کن استفاده نمایید.

اگر قصد دارید بلافاصله از خمیر پیتزا استفاده کنید در این مرحله فر را روشن کنید و روی دمای 215 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. به این صورت تا زمانی که پیتزا را آماده کنید، فر گرم شده است.

 خمیر را کف سینی پیتزا یا تابه چرب شده به صورت نازک پهن کنید. یک قاشق دیگر روغن زیتون روی خمیر بریزید و به سطح آن بمالید .

با چنگال چند بار روی جاهای مختلف خمیر سوراخ ایجاد کنید. این کار سبب میشود خمیر پیتزا خانگی شما در فر زیاد پف نکند.

 به ترتیب سس پیتزا، کمی پنیر، تاپینگ دلخواه و دوباره پنیر موزارلا بریزید. میتوانید از کمی پودر آویشن هم روی مواد پیتزا بزنید تا خوش عطر شود. پیتزا را حدود 15 دقیقه در فر قرار دهید. نوش جان!

در این مقاله به طرز تهیه خمیر پیتزا و خمیر پهن کن پرداخته ایم.

جهت خرید خمیر پهن کن روی ما حساب نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد