خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن و طرز تهیه پیتزا خانگی

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن و طرز تهیه پیتزا خانگی: دستگاه خمیر پهن کن از تجهیزات فست فودها، نانوایی و قنادی است که برای پهن کردن انواع خمیر و آماده سازی آن ها برای قرار دادن در تنور و فر مورد استفاده قرار می گیرد.


طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با استفاده از دستگاه خمیر پهن کن

جهت خرید خمیر پهن کن روی ما حساب نمایید.

به جهت تهیه ۵۰۰ گرم خمیر پیتزا که حدودا برای دو الی سه پیتزا کافی است، به یک و نیم الی دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر احتیاج خواهید داشت.

شیر

یک لیوان

روغن

نصف لیوان

خمیرمایه

یک قاشق سوپخوری

بکینگ پودر

یک قاشق مرباخوری

آرد سفید

2ونیم الی 3 لیوان

نمک

یک قاشق چایخوری

دستور تهیه خمیر پیتزا با دستگاه خمیر پهن کن

جهت خرید خمیر پهن کن اطلاعاتی کسب نمایید.

برای تهیه پیتزا گوشت به همراه قارچ، مایه خمیر، بکینگ پودر و نمک را در شیر حل کنید.

بعد روغن را نیز به مواد اضافه کنید.

آرد را کم کم اضافه کنید و بهم بزنید اینکار را ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبد. امکان دارد به مقدار کمتر یا بیشتر از آنچه که یاد شده، به آرد احتیاج باشد.

خمیر را به مدت پنج دقیقه کاملا ورز دهید. بعد آن را در یک ظرف بگذارید، روی آن را بپوشانید و به مدت یک الی دو ساعت استراحت دهید.


آموزش پیتزا خانگی با گوشت و قارچ

جهت خرید خمیر پهن کن فاکتورهایی را در نظر بگیرید.

جهت تهیه این پیتزا برای پنج الی هشت نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه می‌بینید، احتیاج است.

خمیر پیتزا

 500  گرم

گوشت چرخکرده

 300 گرم

قارچ

250الی300

پیاز

یک عدد

نمک ، فلفل ؛ آویشن و پنیر پیتزا

به میزان لازم

روش طبخ پیتزا گوشت و قارچ

پیاز را ریز خرد کنید و همراه با گوشت چرخ کرده و یک الی دو لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن تبخیر شود و گوشت کاملا بپزد.

مقداری روغن، نمک و فلفل به گوشت اضافه کرده و کمی آن را تفت دهید.

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و آب آن را را بگیرید. بدین جهت قارچ‌های خرد شده را روی حرارت قرار دهید تا آب آن تبخیر شود. برای حرارت دادن قارچ‌ها از ظرف تفلون استفاده نکنید، زیرا ظروف تفلون اگر بدون روغن در معرض حرارت قرار بگیرند، آسیب خواهند دید.

ظرف مناسب فر که کمی عمق داشته باشد را چرب کنید.

خمیر پیتزا را که بهتر است با دستگاه خمیر پهن کن درست کنید ، پهن کنید تا قطر آن به نیم سانتیمتر برسد و در ظرف قرار دهید.

کمی پودر آویشن روی خمیر بپاشید.

کمی سس پیتزا روی خمیر بزنید.

گوشت را به  پیتزا اضافه کنید.

سپس قارچ‌ها را نیز روی سطح پیتزا قرار دهید.

در لایه آخر پنیر پیتزا را اضافه کنید.

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و پیتزا را در طبقه وسط به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید. پس از این مدت اگر نان پیتزا پخته شده بود، غذا حاضر است. طرز تهیه پیتزا خانگی به همین آسانی بود.

چند مورد

گاهی از فلفل دلمه‌ای، حلقه‌های پیاز، گوجه فرنگی و زیتون بی هسته نیز در این پیتزا استفاده می‌شود.

اگر دوست داشتید که از سوسیس و کالباس برای تهیه پیتزا استفاده کنید، گوشت چرخ کرده را با یک و نیم لیوان کالباس خرد شده و همین مقدار سوسیس حلقه شده جایگزین کنید.

اگر به فر دسترسی ندارید، یک ماهیتابه نچسب را چرب کنید و خمیر را در آن پهن کنید، به صورتیکه مقدار کمی از دیواره ماهیتابه را نیز بپوشاند. سپس به ترتیب یاد شده، مواد را به خمیر اضافه کنید و درب ماهیتابه را ببندید و آن را روی حرات ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید و از یک شعله پخش کن نیز استفاده نمایید. حدود ۴۰ الی ۶۰ دقیقه برای آماده شدن پیتزا کافی خواهد بود.

اینکه در پیتزا از چه موادی استفاده کنید، به شما بستگی دارد. پس سعی کنید با خلاقیت خودتان پیتزا‌های متنوعی که با سلیقه شما و عزیزانتان کاملا هماهنگ باشند، تهیه کنید. اکنون شما طرز تهیه پیتزا خانگی را می‌دانید و به آسانی می‌توانید هر نوع پیتزایی را تهیه کنید.

در این مطلب به دستگاه خمیر پهن کن و طرز تهی خمیر پیتزا پرداخته ایم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد