در این مقاله تلاش داریم توضیحاتی در مورد دستگاه خمیر پهن کن به شما عزیزان ارائه دهیم، دستگاه خمیر پهن کن قنادی برای پهن کردن خمیر انواع شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه این توانایی را دارد خمیر را تا یک دهم میلی متر نازک کند و به همین دلیل یک وسیله کاملا ضروری در تهیه شیرینی هایی مانند ناپلئونی، دانمارکی، باقلوا و … محسوب می شود. خمیر مورد استفاده در پخت باقلوای آذربایجانی، خمیری بسیار نازک با ضخامت میلیمتری بوده و دستگاه خمیر پهن کن از ملزومات تهیه این نوع شیرینی است، که کمک بسیار شایانی در تهیه این خمیر میکند.
دستگاه خمیر پهن کن از یک نوار نقاله تشکیل شده که از بین دو غلطک عبور می کند. کار کردن با این دستگاه بسیار ساده و راحت می باشد. خمیر شیرینی بر روی نوار نقاله قرار گرفته و پس از عبور از بین غلطک ها پهن می شود. خمیر به صورت رفت و برگشتی از بین غلطک ها عبور می کند تا به ضخامت دلخواه و مورد نظر برسد.
خمیر پهن کن یکی از تجهیزات قنادی و شیرینی پزی است که توسط گروه صنعتی kmc food با استفاده از جدیدترین تکنولوژی و متد روز دنیا تولید می شود و به مشتریان عزیز عرضه میگردد. این شرکت با بهره گیری و استفاده از کادری مجرب و متخصص آماده همکاری با همه ارگان ها، موسسات، رستوران ها، کافی شاپ ها و آشپزخانه های صنعتی است. محصولات و خدمات گروه تولیدی kmc food در زمینه تجهیزات آشپزخانه صنعتی، وسایل فست فود، راه اندازی رستوران و … در تمامی شهرهای کشور قابل ارائه و اجرا است. جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.و همچنین در صورت نیاز به راهنمایی نیز می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.