خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن |طرز تهیه خمیر نان بربری

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن |طرز تهیه خمیر نان بربری :نان بربری یکی از انواع نان های بسیار پرطرفدار و پر مصرف در بین ایرانیان است که بیشتر برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که نام نان بربری از ایل بربر گرفته شده است که زمانی در مرز ایران و افغانستان زندگی می کردند.


شرکت راه اندازی و مشاوره kmc مشاور و پیشگام در زمینه ی تامین و تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی در ایران می باشد این شرکت فعالیت خود را در این زمینه از سال ۱۳۸۰ در کنار مهندسین و مشاوران خبره خود با بهره گیری از ماشین آلات روز دنیا و همگام با تکنولوژی روز با ظرفیت سالیانه بالای خود در استان البرز ، کار خود را آغاز نموده است.



آموزش خمیر نان بربری با استفاده از دستگاه خمیر پهن کن

جهت خرید خمیر پهن کن  بهتر است کمی اطلاعات بدست آورید.

 طرز تهیه نان بربری در منزل خیلی هیجان انگیز و هنگامی که عطر و بو نان تمام خانه را در می گیرد شما می توانید نان بربری را برای صبحانه یا عصرانه و ایام ماه مبارک رمضان تهیه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر نان بربری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری نان بربری تهیه کنید کافیست مقدار مواد را کم و زیاد کنید.

مواد مورد نیاز برای نان بربری سنتی

جهت درست کردن خمیر پیشنهاد ما به شما برای بهتر شدن خمیر استفاده کردن از دستگاه خمیر پهن کن می باشد.

آرد ۵ پیمانه

آب ولرم ۱ پیمانه و ۱/۴ پیمانه

شیر ولرم ۵ ق غذا خوری

کره ۱ ق غذاخوری

شکر ۱ قاشق غذاخوری

نمک ۱ ق غذا خوری سرخالی

خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری

 کنجد و سبوس گندم به مقدار مورد نیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه رومال بربری

آرد ۱ ق مربا خوری

آب ۵ ق غذا خوری

طرز تهیه نان بربری در فر و خانگی

 جهت خرید خمیر پهن کن به ما اعتماد کنید .

عمل آوری خمیر مایه

ابتدا ۱/۴ پیمانه آب ولرم را داخل یک لیوان ریخته و به آن شکر و خمیر و مایه را اضافه کنید و هم بزنید و روی ظرف را بپوشانید  و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا خمیرمایه عمل بیاد و کف کند توجه کنید دمای آب باید ولرم و خمیر مایه تازه باشد.

تهیه کردن  خمیر

برای تهیه نان بربری خانگی اول آرد را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و نمک را بریزید و هم بزنید در ادامه خمیر مایه عمل آمده و شیر را اضافه کنید و شروع کنید کم کم به افزودن آب ولرم بسته به نوع آرد امکان دارد کمتر یا بیشتر آب مصرف شود.

 استراحت دادن به خمیر و پس از آن ، استفاده کردن از خمیر پهن کن

شروع به ورز دادن کنید تا خمیر به دست نچسبد و زودتر خمیر آماده شود اگر کمی به دست می چسبید اصلا نگران نباشید با اضافه کردن کره آخر کار از بین می رود.خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم و کره را به خمیر می افزاییم و مجددا ۵ دقیقه ورز می دهیم و به مدت ۱ ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر شود و پف کند.

چانه گرفتن و استفاده از دستگاه خمیر پهن کن

و پس از گذشت این زمان پف روی خمیر را بگیرید و شروع می کنیم به چونه گیری از خمیر چانه های یک اندازه گرفته و روی تخته ای آردپاشی شده به صورت بیضی یا گرد خمیر را باز کنید و به داخل سینی فر منتقل کنید سپس  به مدت ۱۵ دقیقه به نان ها  استراحت می دهیم و فر را روشن می کنیم . و اما برای اینکه خمیرتان یکسان و با کیفیت تر شود بهتر است از دستگاه خمیر پهن کن استفاده نمایید.

 تهیه رومال

برای تهیه کردن رومال نان بربری آرد را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و کمی تفت می دهیم و بعد حدود ۵ قاشق غذاخوری آب روی آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا زودتر به جوش بیاید و پیاپی هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد و از روی حرارت بر می داریم.

 پخت نان بربری

در ادامه رومال را با  قلمو داخل مواد رومال می زنیم و روی چونه خمیر می کشیم  و کنجد روی خمیر می پاشیم و سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم و سبوس گندم را روی کاغذ روغنی می پاشیم و خمیر را روی سبوس گندم ها قرار می دهیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه پخته شود پس از پخت سریع از فر خارج کنید و داخل یک دستمال تمیز داخل نایلون قرار دهید تا نان سریع نرم شود. نوش جان

ما برآنیم تا با تولید با کیفیت و منحصر به فرد بتوانیم در کنار مشاوره ی دلسوزانه سال ها همراه و هم قدم با مجموعه شما باشیم.

در این مطلب به طرز تهیه خمیر نان بربری با استفاده از دستگاه خمیر پهن کن پرداخته ایم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد