به نظر ما کیفیت یک پیتزا بیشتر از هر چیزی تابع کیفیت خمیر پیتزا می باشد اگر خمیر پیتزای خوبی نداشته باشید دیگر فرقی نمی کند روی آن چه موادی بریزید پیشنهاد ما به شما عزیزان استفاده کردن از خمیر پهن کن پیتزا می باشد :
برای اینکه بتوانید یک پیتزای خوشمزه را آماده کنید می بایست از همان نخست یک خمیر خوب در اختیار داشته باشید این خمیر خوب و لذیذ را می توانید توسط #خمیر پهن کن پیتزا تهیه نمایید.
یکی از بزرگترین کارهای پیش روی یک آشپز تمرکز کردن روی عطر و طعم غذا است، این مسئله وقتی پای مهمانی در میان باشد زیادتر هم میشود زیرا ما ایرانی ها باید با آشپزی کردن خوب آبرو داری هم بکنیم ،پس سوالی که به ذهنمان می رسد این است که: چطور یک پیتزا با عطر و طعم عالی بپزیم و برای داشتن خمیر پیتزای ترد و خوشمزه چه کارهایی انجام دهیم ؟ پیشنهاد شرکت kmc به شما عزیزان استفاده از خمیر پهن کن پیتزا می باشد با ما همراه باشید:
آرد: برای انتخاب یک آرد مناسب حتما از آرد نانوایی استفاده کنید تا جایی که میشود از آرد کامل استفاده شود. البته پیدا کردن آرد کامل کمی سخت است ولی آردی که در ایران سبوس بیشتری دارد آرد سنگگ است که برای پیتزا یک آرد مناسب به حساب می آید.
آردهای بسته بندی شده در سوپر مارکت ها برای پخت پیتزا اصلا گزینه مناسب نیستند به این آردها 000 یا آرد سفید گفته میشه و کاملا پالایش شده است و فقط برای شیرینی پزی مناسب بوده و ارزش غذایی آن کم است.
روغن: برای بدست آوردن یک عطر و طعم فوق العاده در پیتزا اکیدا پیشنهاد میشود از روغن زیتون بکر استفاده کنید، و بر روی پیتزای پخته شده هم مقداری روغن زیتون بریزید.
آب: جوشیده و سرد شده باشد دمای 32 درجه یا دمای محیط برای آن مناسب است.
نمک: به مقدار لازم نمک که تقریبا یک قاشق چای خوری برای هر نیم کیلو آرد می باشد.
یکی از استارترها خمیر ترش یا استارتر وحشی میباشد که یک روش باستانی و شگفت انگیز در پخت نان بوده و به این صورت عمل میکردند که باکتری های داخل آرد رو فعال می کردند و کشت میدادند. ولی این استارتر یک مشکل عمده دارد اینکه تخمیر آن خیلی کند بوده و گاهی تا 24 ساعت طول میکشد.
بعلاوه اینکه درست کردن خود خمیر ترش به حداقل 1 هفته زمان احتیاج دارد ولی نانی که با این روش درست بشود از عطر و طعم منحصر به فردی برخوردار میشود .
پودر مخمر فوری در واقع یکی از رایج ترین راه های عمل آوری نان است که البته انواع گوناگونی دارد از مدل خشک تا مدل تر و کرمی اینها هم در واقع باکتری هایی هستند که بصورت صنعتی کشت و خشک شده اند و در نانوایی ها و قنادی ها کاربرد دارند از نظر عمل آوری در رده متوسط قرار می گیرند و از نظر عطر و طعم از خمیر ترش در رده پایین تری هستند. ولی یک مزیت عمده دارند و آن این است که در زمان، صرفه جویی بسیاری می کنند و خمیر را از 1 تا 3 ساعت عمل میاورند.
جوش شیرین :
جوش شیرین یا بی کربنات سدیم هم یکی از استارترهای معروف است که هم اکنون در نانوایی های ایرانی بیشترین مصرف را دارد بزرگترین خوبی این استارتر سرعت بالا در پوک کردن است، و از نظر بهداشتی برای سلامتی ما انسان ها خیلی مضر می باشد و اغلب ویتامین و مواد معدنی نان را ازبین میبرد و همچنین محصول نهایی عطر و طعم خوبی ندارد و ما را به سوء هاضمه دچار میکند ولی دیگر خمیر به مرحله استراحت احتیاج ندارد.
دستگاه خمیر پهن کن پیتزا برای مصارف صنعتی بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
آب تقریبا 1 لیوان با دما 32 درجه یا دمای محیط( بعدا کم و زیاد کردن را با اضافه کردن آرد یا نان تنظیم میکنید).
طرز مخلوط کردن مواد باهم:
نخست مخمر، شکر و آب را با هم قاطی می کنیم و هم می زنیم وکنار می گذاریم تا کف کند، تقریبا ده دقیقه.
در یک کاسه بزرگ آرد را با نمک قاطی می کنیم و یک گودال کوچک با انگشت وسط آرد درست می کنیم و روغن را در آن می ریزیم و بعد مخمر عمل آمده را هم می ریزیم و شروع به هم زدن میکنیم.
می توانیم با یک قاشق چوبی این کار را بکنیم ولی پیشنهاد بهتر این است که با انگشت این کار را انجام بدهیم ، بعد خمیر بدست آمده را روی میز تمیز میریزیم و با دست شروع به ورز دادن و ماساژ می کنیم این مرحله باید حداقل 10 دقیقه طول بکشد و بعد از ورز دادن در جای تاریک و نسبتا گرمی به مدت 3 ساعت می گذاریم .
دستگاه خمیر پهن کن پیتزا برای تسهیل پهن کردن و آماده کردن خمیر برای پخت است .
خمیر پهن کن پیتزا عمل پهن کردن و برش زدن خمیر را راحتتر کرده و راندمان وسرعت کار را به ویژه برای فست فودی ها افزایش داده است در این مقاله به راز درست کردن خمیر پیتزا توسط خمیر پهن کن پیتزا پرداخته ایم برای مشاهده مقاله مربوط به منوی مقالات در منو کلیک نمایید.
مقدمه : خمیر پهن کن | طرز تهیه خمیر پیتزا : امروزه اکثر مردم طرفدار فست فود هستند و پیتزا یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین فست فود است چه بهتر است خودمان یک پیتزای خوشمزه و لذیذ درست کنیم، لذتی که در درست کردن خمیر با دستگاه خمیر پهن کن دارد قابل توصیف نیست :
پیشنهاد ما به شما برای راحتی کار و خوشمزه شدن و ترد شدن خمیر پیتزا مانند فست فودی ها خرید خمیر پهن کن پیتزا است و برای خرید دستگاه میتوانید با خیال راحت از شرکت kmc این دستگاه را تهیه نمایید.
طرز تهیه:
نتیجه گیری : در این مقاله به خمیر پهن کن و طرزتهیه خمیر پیتزا پرداخته ایم .
kmc در جهت پاسخگویی به نیاز صاحبان رستوران ها ، فست فود ها ، هتل ها ، کترینگ ها ، کافی شاپ ها و … اقدام به مشاوره حرفه ای در خصوص راه اندازی اختصاصی آشپزخانه های صنعتی و همچنین تولید اختصاصی با برند kmc و تامین مواد مصرفی و کاربردی آشپزخانه های صنعتی نموده است.
جهت خرید و سفارش با شماره های 09126610672 تماس حاصل فرمائید .
آشنایی با ابزار خمیر پهن کن : بدون شک هرانسانی می تواند شیوه شخصی خودش را برای لذت بردن ازآشپزی داشته باشدوبه نظرمن هیچ چیز بیشتراز خمیردرست کردن لذت ندارد:
در این مقاله با دستگاه خمیر پهن کن وانواع آن و ویژگی دستگاه ها آشنا شدیم برای خرید دستگاه مورد نیازتان به راحتی وبا خیال آسوده میتوانید اقدام کنید برای اطلاعات بیشتر میتوانید سری به مقالات مرتبط بزنید
در جهت پاسخگویی به نیاز صاحبان رستوران ها ، فست فود ها ، هتل ها ، کترینگ ها ، کافی شاپ ها و … اقدام به مشاوره حرفه ای در خصوص راه اندازی اختصاصی آشپزخانه های صنعتی و همچنین تولید اختصاصی با برند kmc و تامین مواد مصرفی و کاربردی آشپزخانه های صنعتی نموده است.
جهت خرید و سفارش با شماره های 09126610672 تماس حاصل فرمائید
خمیر پهن کنخمیر پهن کن
مقدمه : خمیر پهن کن پیتزا : از مزایای استفاده از این دستگاه که خرید آن را برای هر مغازه یا هر آشپزخانه صنعتی تقریبا اجباری می کند این است که در حالت پهن کردن دستی نیاز به آرد می باشد که این آرد کیفیت خمیر پیتزا را کاهش می دهد و یا ضخامت در همه ی قسمت ها یکنواخت ایجاد نمی شود که این دو شکل در این دستگاه حل شده است.
عملکرد این دستگاه به صورت پیوسته بوده و تعداد خمیر گیری متناسب با سرعت اپراتور دستگاه می باشد.
خمیر پهن کن ها عموما در دو دسته کلی:
در نوع تک رول ، یک جفت غلتک که عموما از جنس پلاستیک فشرده هستند در قسمت جلو (یا بالای دستگاه) قرار دارد و اپراتور بایستی ابتدا خمیر را کمی با دست به دو طرف بکشد و سپس آن را به آرامی مابین دو غلتک که در حال چرخش هستند، بیندازد.
حال، غلتک ها خمیر را به داخل کشیده و از قسمت زیر دستگاه بیرون می دهد که البته در مرحله دوم می توان خمیر را یک چرخش ۹۰ درجه ای داده و دوباره داخل غلتک ها قرار داد تا به یک خمیر کاملا گرد رسید و یا می توان با کمک دست آن را تقریبا گرد کرد زیرا خمیری که یک بار از بین دو غلتک بیرون می آید ، بیضی شکل می شود.
در خمیر پهن کن دو رول، دو جفت غلتک، یکی در قسمت بالایی و دیگری در قسمت پایینی دستگاه قرار دارد.
دستگاه خمیر پهن کن مناسب برای پیتزا، قنادی، نانوایی مدل رومیزی برای راحتی بیشتر کار با دستگاه خمیر پهن کن ساخته شده این دستگاه مناسب برای مصارف صنعتی و خانگی دستی و اتوماتیک قابل استفاده برای آشپزخانه هتلها رستورانها فست فودها کافی شاپ ها بیمارستانها و تالارهای پذیرایی می باشد.
جهت خرید و سفارش با شماره های 09126610672 تماس حاصل فرمائید .
انواع خمیر پهن کن پیتزا
دستگاهی ضروری جهت قالب گیری و پخت پیتزا های هم اندازه و هم قطر در پیتزا فروش ها و فست فود ها می باشد.
عملکرد این دستگاه به صورت پیوسته بوده و تعداد خمیر گیری متناسب با سرعت اپراتور دستگاه می باشد.
امروز در همه فست فود ها – رستوران ها و کافی شاپ هایی که پیتزا را سرو می کنند، مسئله خمیر پیتزا یک موضوع مهم است.
خمیر پیتزا اگر تازه استفاده نشود طعم و مزه یک پیتزای خوشمزه از بین می رود.
همینطور از این موضوع نمی شود غافل شد که وقتی تعداد مشتریان بالا می رود ناچار باید سرعت پخت پیتزا را هم بالا ببریم تا بتوانیم مشتریان بیشتری را جذب کنیم.
دستگاه خمیر پهن کن پیتزا این مشکل را برای شما حل خواهد کرد.
خمیر پهن کن
موتور و گیربکس رولر خمیر پیتزا 30 نیم اسب بوده و در عین حال که حجم کمی را اشغال می کند از قدرت بالایی برخوردار است.
خمیرپهن کن پیتزا با دهنه 30 سانتی متر جایگزین خوبی برای نیروی انسانی بیش از حد می باشد.
این محصول با بدنه استیل و موتور و وردنه با قدرت بالا می تواند شما را در درست کردن خمیر پیتزا بی نیاز کند.
دستگاه خمیرپهن کن پیتزا طرح ایتالیا می باشد که انرژی آن از برق شهری گرفته می شود.
یکی دیگر از فواید خمیرپهن کن پیتزا ، خمیر بدون هیچ برجستگی تولید می کند که باعث می شود پیتزا بسیار لذیذ و نازک درست شود.
برخی از خصوصیات دستگاه خمیر پهن کن:
سرعت کار : با توجه به سرعت اپراتور -بدون محدودیت
دارای غلطک ضد چسبندگی به خمیر
تظیم ضخامت قطر خمیر از 1 میلی متر تا 2.5 سانتی متر
دارای تیغه خراش و برش در غلطک بالا و پایین