خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن پیتزا | طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه

خمیر پهن کن

 مقدمه : دستگاه خمیر پهن کن پیتزا ، دستگاهی ضروری جهت قالب گیری و پخت پیتزا های هم اندازه و هم قطر در پیتزا فروشی ها و فست فود ها می باشد :


 چند نوع سس برای پخت یک پیتزای خوشمزه  :

سس پستو :

  • یکی از ساده ترین گزینه های جایگزین سس پیتزا ، سس پستو است. می توانید این سس را مستقیما روی خمیر پیتزا و یا روی مواد پیتزا بریزید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز برای سس پستو :

  • برگ ریحان ۵۰۰ گرم
  • پنیر پارمزان ۱۵۰ گرم
  • مغز گردو (بادام زمینی،بادام هندی،پسته) ۱۰۰ گرم
  • سیر تازه ۳ الی ۴ حبه
  • روغن زیتون ۱ پیمانه
  •  خمیر پهن کن پیتزا
  • آبلیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار مورد نظر
  • فلفل سیاه به مقدار مورد نظر



دستگاه خمیر پهن کن پیتزا :

  • خمیر پهن کن پیتزا در دسته بندی تجهیزات فست فود و تجهیزات آشپزخانه صنعتی قابلیت انجام سه کار را دارد به صورتی که به آن شاطر یار نیز می گویند.
  • عملکرد دستگاه #خمیر_پهن_کن_پیتزا به صورت پیوسته بوده و تعداد خمیر گیری متناسب با سرعت اپراتور دستگاه می باشد.
  • دستگاه خمیر پهن کن پیتزا دارای غلطتک می باشد که سبب می شود خمیر پهن و باز شود از این رو به آن خمیر پهن کن پیتزا گفته می شود.
  •  خمیر پهن کن پیتزا
  • دستگاه خمیر پهن کن پیتزا کاملا بهداشتی است و در این دستگاه شما به هیچ عنوان اصول غیر بهداشتی مشاهده نخواهید کرد.

سس بشامل :

  • می‌توانید یک پیتزای سفید و خوشمزه را با سس بشامل (یا سس سفید) درست کنید. برای افرادی که به سس قرمز یا خود گوجه‌فرنگی علاقه‌ای ندارند بهترین گزینه به حساب می آید و طعمی متفاوت به پیتزای شما می‌دهد.
  •  خمیر پهن کن پیتزا
  • مواد مورد نیاز برای تهیه سس بشامل :
  • کره ۲۵ گرم
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ۲ پیمانه
  • نمک و کمی جوز هندی در صورت تمایل
  • خامه در صورت تمایل دو قاشق



سس سالسا :

  • سالسا یکی دیگر از گزینه های راحت و در عین حال بسیار خوشمزه برای پیتزاست. مخصوصا اگر آن را با دیگر خوراکی‌های لاتین مانند سوسیس اسپانیش ، ذرت ، لوبیا و… میل کنید. اگر نمی خواهید خیلی از طعم پیتزاهای سنتی دور شوید ، سالسای گوجه‌فرنگی یا سالسای توماتیلوس و کیلانترو را امتحان کنید.
  • مواد مورد نیاز برای تهیه سس سالسا :
  • ۵ عدد گوجه فرنگی بزرگ
  • ۱/۲ عدد فلفل دلمه ای
  • ۱ عدد پیاز خیلی کوچک یا ۱/۲ عدد پیاز متوسط
  • ۱ حبه سیر
  •  خمیر پهن کن پیتزا
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری و گشنیز خورد شده
  • ۱ الی دو عدد پیازچه در صورت تمایل
  • ۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار مورد نظر


 طرز تهیه سس پیتزا رستورانی و خوشمزه | خمیر پهن کن پیتزا

سس باربیکیو :

  • اگر از پیتزای مرغ تنوری همراه با سس باربیکیو لذت می‌برید ریسک کنید این سس خوشمزه را برای بقیه پیتزاهای خود نیز استفاده کنید. اگر زمان کافی برای کباب کردن مرغ یا گوشت ندارید ، کافیست یک قطره دود مایع را به سس اضافه کنید تا طعم باربیکیو و دودی آن درست شود.
  •  خمیر پهن کن پیتزا
  • موادمورد نیاز برای سس باربیکیو :
  • لیمو ترش بزرگ ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه
  • سرکه سفید ۱/۳ پیمانه
  • شکر ۱ قاشق چایخوری
  • زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
  • پودر زیره ۱/۲ قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز سائیده ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  •  خمیر پهن کن پیتزا
  • نمک ۱ قاشق چایخوری


  • شـرکت راهـ اندازی و مشــاوره KMC, مشاور و پیشگام در زمینه ی تامین و تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی,گریل برقی و ذغالی , گریل, سرخ کن صنعتی, انواع خمیرپهن کن در ایران


سس هوموس :

  • این سس متفاوت در صورت اضافه شدن به نان یا خمیر پیتزا طعمی خیلی خوشمزه ایجاد می‌کند. علاوه بر تنوع و خوشمزگی ، انواع مواد مغذی و پروتئین‌ها نیز به پیتزای شما اضافه می شوند.
  • برای جذاب‌تر کردن طعم این سس ، آن را با پیاز ، زیتون ، فلفل و پنیر فتا نوش جان کنید.
  • مواد  مورد نیاز برای تهیه سس هوموس :
  • کنسرو نخود یا نخود پخته شده ۲ پیمانه
  • ارده ۳ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری
  •  خمیر پهن کن پیتزا
  • آبلیمو تازه ۱ و نیم قاشق سوپ خوری
  • سیر ۱ حبه
  • نمک ۱ قاشق چایی خوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق چایی خوری



نتیجه گیری : در این مقاله به دستگاه خمیر پهن کن پیتزا و طرز تهیه سس پیتزا پرداخته ایم .

با سپاس از مطالعه شما عزیزان .

دستگاه خمیر پهن کن و مزایای استفاده از آن

خمیر پهن کن

 دستگاه خمیر پهن کن و مزایای استفاده از آن

خمیر پهن کن دستگاهی برای تسهیل پهن کردن و آماده کردن خمیر برای پخت است و از کیفیت بسیار بالایی در ساخت بدنه برخوردار است :


 5 ترفند اساسی برای تهیه خمیر پیتزای ترد و خوشمزه در خانه .

خمیر پهن کن

 استفاده کردن از دستگاه خمیر پهن کن برای تهیه یک خمیر بی نظیر :

  • پیتزا بی شک یکی از محبوب‌ترین و خوش‌طعم‌ترین فست‌ فودهای کل جهان است. ولی همان‌ قدر که این غذا خوشمزه است ، تهیه آن در خانه بسیار سخت و دشوار است و هرگز نمی‌توان پیتزایی با کیفیت آنچه رستوران‌ها تهیه می‌کنند در خانه درست کرد.
  • یکی از علت هایش هم خمیر پیتزاست و برای بهتر و ترد شدن خمیر از دستگاه خمیر پهن کن استفاد نمایید . یعنی در واقع تهیه خمیر ترد و خوشمزه این غذای ایتالیایی‌ الاصل پاشنه آشیل پخت پیتزاست. روش‌های تهیه این خمیر مدل‌های گوناگونی دارد. به عنوان مثال ، خمیر پیتزای ناپلی کلاسیک از آرد ، نمک ، آب و خمیر مایه درست می‌شود.
  • خمیر پهن کن
  • خوب است بدانید مدل‌های گوناگون آرد ، مواد تشکیل‌دهنده‌ی مختلفی دارد و به این بستگی دارد که آیا از گندم تابستانی یا گندم زمستانی تهیه شده باشد. یا حتی خمیر مایه‌ای که به خمیر اضافه می‌کنید نیز در بافت و طعم آن تاثیرگذار است.
  • زمان استراحت خمیر در پخت پیتزا بسیار مهم است. وقتی در دستور پخت نوشته شده به خمیر مثلا ۳۰ دقیقه استراحت دهید ، باید این زمان را به صورت کامل انجام دهید و این نیم ساعت را کمتر یا بیشتر نکنید. این کار سبب می‌شود تا خمیر کشسانی و ترد بودن لازم را داشته پیدا کند. همه این موارد در مزه نهایی خمیر موثر هستند و توصیه ما برای بهتر شدن خمیر استفاده از دستگاه خمیر پهن کن می باشد.
  • خمیر پهن کن



 دستگاه خمیر پهن کن و مزایای استفاده از آن



چند ترفند اساسی برای پخت پیتزا :

آردی که استفاده می‌کنید را بشناسید:

  • وقتی در دستور تهیه پیتزای موردنظر شما نوشته شده آرد کامل یا آرد نانوایی ، حتما از همان آرد استفاده کنید. این آردها با هم فرق هایی دارند که این اختلاف را بعد از پخت در طعم خود نشان خواهند داد.
  • به صورت خلاصه باید بگوییم که آرد نانوایی مملو از گلوتن است و همین کمک می‌کند تا سطح بیرونی خمیر ترد و برشته شود و سطح داخلی آن کاملا جویدنی و نرم شود ، ولی آرد همه‌کاره ، خمیری نرم به دست می‌ آورد.
  • خمیر پهن کن
  • شاید در بعضی از دستورهای پخت با عبارت «آرد دو صفر» مواجه شده باشید. این آرد علاوه بر داشتن گلوتن بسیار  فراوان ، خیلی ریز آسیاب و پودر شده است. البته استفاده از آرد ۰۰ فقط در فرهای هیزمی و چوبی طعم متفاوتی از خود نشان می‌دهد ولی در فرهای خانگی خیلی نمی‌توان تفاوت آن را حس کرد. به این معنی که وقتی در دستور پخت این آرد را می‌بینید ، از همان آرد نانوایی استفاده کنید.
  • خمیر پهن کن

 فرق بین خمیر روغنی و خمیر غیرروغنی را یاد بگیرید:

  • فرق بین خمیر روغنی و خمیر غیرروغنی به میزان چربی موجود در آنها نهفته است. همان‌ گونه که در بالا هم اشاره کردیم ، مثلا در تهیه خمیر پیتزای ناپلی کلاسیک از هیچ‌ گونه روغن و چربی در تهیه خمیر استفاده نمی‌شود. این سبب می‌شود تا خمیر یادشده چرب و نرم نباشد.ولی در دستور پخت بعضی از خمیرهای پیتزا به مقداری روغن زیتون ، روغن گیاهی یا کره اشاره شده است.
  • خمیر پهن کن
  • روغن بر روند رشد مولکول‌های گلوتن در پروسه‌ی رسیدن خمیر و در زمان استراحت خمیر تاثیر مثبت بسیاری دارد.
  • وقتی خمیر روغن نداشته باشد ، بافت کشسان و جویدنی پیدا می‌کند. اما اگر روغن فراوانی داشته باشد ، کاملا ترد و شکننده می‌شود. به همین خاطر است بعضی از خمیرها زود می‌شکنند و از هم می‌پاشند. اگر می‌خواهید خمیر به اندازه کافی چسبندگی داشته باشد و خوردن پیتزا را راحت کند ، سعی کنید از روغن کمتری در تهیه آن استفاده کنید و اگر امکانش را دارید از دستگاه خمیر پهن کن استفاده نمایید.
  • خمیر پهن کن
  • برای اینکه بتوانید یک پیتزای لذیذ و خوشمزه را بپزید می بایست در همان اول یک خمیر خوب در اختیار داشته باشید. این خمیر خوب را شما می توانید به راحتی توسط دستگاه خمیر پهن کن تولید کرده .


  • شـرکت راهـ اندازی و مشــاوره KMC, مشاور و پیشگام در زمینه ی تامین و تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی,گریل برقی و ذغالی , گریل, سرخ کن صنعتی, انواع خمیرپهن کن در ایران


خمیر را حتما در دمای محیط قرار دهید:

  • احتمالا می‌دانید که در دستور تهیه تقریبا همه‌ی خمیرهای پیتزا نوشته شده بعد از بدست آمدن خمیر ، آن را گلوله‌ای کنید و در یخچال بگذارید تا یک یا دو ساعت استراحت کند. بعد آن را از یخچال خارج کرده و در اتاق بگذارید تا کاملا ترد و نرم شود.
  • قرار دادن خمیر در دمای اتاق یکی از مهم‌ترین مراحل تهیه خمیر پیتزای عالی است. در این مرحله فرایند تخمیر و پف کردن خمیر کامل خواهد شد و این امر نه تنها در بافتِ خمیر ، بلکه در خوبتر شدن طعمش نیز موثر خواهد بود.
  • خمیر را با وردنه پهن و باز نکنید ، بلکه با دست آن را به اندازه دلخواه شکل دهید.
  • خمیر پهن کن
  • درست است که با وردنه می‌توان در کوتاه‌ ترین زمان خمیر را نازک و قابل استفاده کرد ، اما پیشنهاد می‌کنیم با دست خمیر را باز کنید. باز کردن خمیر با دست حکم ورز دادن آن را دارد. وقتی خمیر پیتزا را با ورز دادن باز و نازک کنید ، گلوتن‌ها (ماده‌ی چسبناک و کشایند موجود در آرد گندم ) بیشتر کش می‌آیند و سبب می‌شود تا سطح خمیر کاملا برشته و داخل آن نرم و جویدنی بشود.
  • پس ، از این به بعد هنگام تهیه خمیر پیتزا در خانه ، وردنه را کنار بگذارید و از انگشتان دست خود کمک بگیرید یا میتوانید از دستگاه خمیر پهن کن استفاده نمایید.

 هنگام تهیه خمیر به شکل نهایی پیتزا دقت داشته باشید:

  • هیچ‌کسی نگفته پیتزا باید همیشه گرد و دایره‌ای باشد. شما هر شکلی که بخواهید می‌توانید برای پیتزا در نظر داشته باشید و این مساله اصلا مهم نیست. مساله مهم این است که خمیر را بر اساس شکل نهایی در دست شکل دهید. اگر قرار است پیتزای گرد بپزید ، خمیر را در دست گلوله‌ای و سپس باز کنید. اگر قرار است مستطیل باشد ، آن را چهارضلعی در دست شکل دهید.
  • خمیر پهن کن



نتیجه گیری : در این مقاله به مزایای دستگاه خمیر پهن کن پرداخته ایم.

با سپاس از مطالعه شما.

خمیر پهن کن پیتزا | نکاتی برای استفاده از بهترین خمیر پیتزا ، بخش دوم

خمیر پهن کن


خمیر پهن کن پیتزا | نکاتی برای استفاده از بهترین خمیر پیتزا ، بخش دوم

مقدمه : دستگاه خمیر پهن کن پیتزا جزو مواردی است که کاربرد بسیاری در بیشتر رستوران ها ، فست فود ها و … دارد. در این مقاله به ادامه بخش قبلی خواهیم پرداخت :


نکاتی برای پخت پیتزا در خانه :

برای درست کردن خمیر پیتزا از خمیر پهن کن پیتزا استفاده نمایید :

بهتر است بعضی مواد را از قبل بپزید :

  • بیشتر مواد پیتزا در فر پخته می شوند ولی برخی شان مثل گوشت باید قبل از آنکه روی پیتزا بریزید ، پخته شده باشند.
  • امکان دارد زمان پخت پیتزا در فر برای پخت گوشت کافی نباشد. اگر گوشت خوب پخته نشده را بخورید ، دچار بیماری می شوید.
  • اگر استیک ، بیکن ، سوسیس یا مرغ را برای پیتزایتان انتخاب کرده‌اید ، پیش از گذاشتن روی پیتزا ، آن‌ها را بپزید و برای بهتر آماده شدن خمیر پیتزا بهتر است از دستگاه #خمیر_پهن_کن_پیتزا استفاده نمایید .

 سس مخصوص :

  • نگران مزه پیتزا نباشید. با درست کردن یک سس خوب ، پیتزای خاص خودتون رو داشته باشید.
  • پنیر پیتزا رو با سبزی های تازه و سیر خرد شده و کمی فلفل و نمک قاطی کنید و روی مواد انتخابی خودتون بریزد و بگذارید تا پخته شود.

فر را از قبل داغ کنید :

  • داغ کردن فر قبل از گذاشتن پیتزا خیلی مهم و ضروری است. چون تنها در اینصورت است که یک پیتزای ترد با پخت سریع و یکسان خواهید داشت.
  • براساس نوع ظرفی که پیتزا را در آن قرار داده اید ، باید فر را با دمایی بین ۴۲۵ تا ۵۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  • تنوع تئوری برای قرار دادن ظرف پیتزا در رک بالا ، وسط یا پایین فر به اندازه تنوع پیتزاها است ، اما آسان ترین انتخاب ، رک وسط بخاطر پخت یکسان و همزمان بالا و کف پیتزا است.


نکاتی برای استفاده از بهترین خمیر پیتزا ، بخش دوم



برای پخت پیتزا کدام شعله فر روشن باشد؟

  • برای پخت پیتزا فر را از قبل گرم کنید و بعد پیتزا را داخل فر با دمای 180-170 درجه روی پنجره وسطی قرار بدهید زمانی که متوجه پخت خمیر پیتزا شدید اجازه ندهید نان پیتزا خشک شود و مراقب باشید خمیر نباشد و کامل پخته شده باشد. و برای ترد شدن و سریع آماده شدن خمیر بهترین گزینه استفاده از دستگاه خمیر پهن کن پیتزا می باشد .

 یک قانون طلایی :

  • قدم آخر برای یک پیتزای براق قهوه ای طلایی اضافه کردن کمی روغن زیتون به لبه های بیرونی خمیر است.
  • پس پیش از اینکه پیتزا را داخل فر قرار دهید ، کمی روغن زیتون را با یک قاشق چایخوری سیر ریز شده مخلوط کرده و روی لبه های پیتزا با قلم مو بزنید.

کمی صبر کنید :

  • پیدا کردن نقطه تعادل بین پنیر ذوب شده و حالت تردی پیتزا کمی مشکل به نظر می رسد و سبب می شود زودتر از زمان مناسب پیتزا را از فر خارج کنید. پس بهتر است از حباب های سیاه پنیر نترسید ، زمان اضافی داخل فر ترد شدن و ظاهر و شکل مناسب پیتزا را بعد از برش گارانتی می کند.

برش زدن صحیح :

  • حالا که پیتزای تازه و از تنور بیرون اومده شما حاضر است ، تنها کاری که باقی مانده برش زدن است.
  • برای این کار بهتر است از چرخ پیتزای تیز به جای چاقو استفاده کنید. زیرا خیلی تمیز و بدون زحمت پیتزا را برش زده و شکل آن را به هم نمی زند.


  • شـرکت راهـ اندازی و مشــاوره KMC, مشاور و پیشگام در زمینه ی تامین و تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی,گریل برقی و ذغالی , گریل, سرخ کن صنعتی, انواع خمیرپهن کن در ایران


خمیر پهن کن پیتزا دستگاهی بسیار کاربردی است که می تواند در جهت مشتری مداری کمک بسیاری به شما کند.شما می توانید با در اختیار داشتن یک خمیر پهن کن پیتزا به آسانی و در کمترین زمان ممکن سفارشات مشتریان را آماده سازید.

نتیجه گیری : در این مقاله به خمیر پهن کن پیتزا پرداخته ایم .

با سپاس از مطالعه شما عزیزان .


خمیر پهن کن پیتزا | نکاتی برای استفاده از بهترین خمیر پیتزا ، بخش اول

خمیر پهن کن

خمیر پهن کن پیتزا | نکاتی برای استفاده از بهترین خمیر پیتزا ، بخش اول 

مقدمه : استفاده کردن از دستگاه خمیر پهن کن پیتزا بهترین راه حل در پخت پیتزا می باشد شاید درست کردن یک پیتزا با رنگ قهوه ای طلایی خوشرنگ و پنیری یک رویای دور از ذهن به نظر برسد  :


خمیر پهن کن پیتزا دستگاهی بسیار کاربردی است .

برای درست کردن پیتزا از خمیر پهن کن پیتزا استفاده نمایید :

  • هنگامی صحبت از خمیر پیتزا است ، توجه به میزان هم زدن خمیر خیلی مهم می شود.
  • مواد خمیر را داخل ظرف مخلوط کن بریزید و فقط تا هنگامی که مواد با هم مخلوط شوند ، کف زن را روشن بگذارید.
  • ورز دادن بیش از حد ، خمیر را سفت و خشک می کند. اگر می توانید بهتر است از دستگاه خمیر پهن کن پیتزا استفاده نمایید .


 



خمیر را صاف و مساوی پهن کنید:

  • هنگامی که خمیر برای پهن شدن آماده شد ، اول آن را به شکل توپ در آورید ، بعد به آرامی آن را پهن کنید.
  • وقتی خمیر را به صورت دایره در می آورید ،بسیار راحت می توانید در سینه دایره ای پیتزا پهن کنید. بعد از پهن کردن خمیر ، با استفاده از غلطک ، آن را کاملا صاف کنید.
  • سعی کنید فشار دستتان یکسان باقی بماند تا ضخامت خمیر در همه جای ظرف یکسان باشد.

خمیر را بیش از حد نازک نکنید:

  • خمیر پیتزاهای ترد و نازک عالی هستند ولی نازک بودن خمیر هم اندازه دارد. اگر خمیر بیش از حد نازک باشد طبیعتا توانایی نگه داشتن سس ، پنیر پیتزا و دیگر مخلفات را نخواهد داشت.پس اگر ضخامت خمیر مناسب باشد، طبیعتا برش‌های پیتزای عالی خواهند بود. اگر خمیر خیلی نازک نباشد سبب جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا در فر می شود.
  • نکته: اگر با کمک گرفتن از وردنه خمیر را با ضخامت 2 تا 3 سانتیمتر‌ باز کنیم ، خمیرپیتزای تردی داشته و مواد روی پیتزا هم ریخته نخواهد شد و بهترین کار این است از دستگاه خمیر پهن کن پیتزا استفاده شود.




نکاتی برای استفاده از بهترین خمیر پیتزا ، بخش اول


علت خشک شدن خمیر پیتزا آماده :

  • یکی از علت های خشک شدن خمیر پیتزای آماده این است که در مدت زمان طولانی می پزد یک راه حلی برای خشک نشدن آن برایتان آورده ایم.
  • اول ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و بعد خمیر پیتزا آماده را داخل آن قرار بدهید بعد روی آن سس گوجه به میزان فراوان بریزید. روی آن پنیر پیتزا بریزید و مواد پیتزاتان را بریزید و دوباره روی آن به مقدار فراوان پنیر بریزید.
  • داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید دمای فر را زیاد کنید و در مدت زمان کمی آن را بپزید. تا خمیرتان خشک نشود. 

پوسته ترد یعنی آرد ذرت :

  • سه سطحی که سبب ترد شدن ته خمیر می شوند ، سنگ پیتزا ، ورق پخت معکوس و سینی نچسب پیتزا است. که هر سه تای آنها از یک راز مشترک استفاده می کنند: آرد ذرت. کافیست آرد ذرت را روی هر ظرفی که برای پخت پیتزا استفاده می کنید پخش کنید تا از چسبیدن خمیر به کف ظرف جلوگیری کرده و تردی و شکنندگی را به خمیر پیتزا اضافه کنید. و اما اگر برایتان ممکن است از دستگاه خمیر پهن کن پیتزا استفاده نمایید.


  • شـرکت راهـ اندازی و مشــاوره KMC, مشاور و پیشگام در زمینه ی تامین و تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی,گریل برقی و ذغالی , گریل, سرخ کن صنعتی, انواع خمیرپهن کن در ایران


علت چسبیدن خمیر پیتزا به سینی فر :

  • یکی از علت های آن ریختن سس در زیر خمیر پیتزا است.
  •  اطمینان حاصل کنید که خمیر پیتزا را خوب درست کرده اید.
  •  حجم و مقدار مواد تشکیل دهنده.
  • موادی را که می خواهید روی پیتزا بریزید ، به اندازه ای ریز کنید که در هر برش از پیتزا همه مواد موجود باشد.
  • به یاد داشته باشید اگر روی پیتزا را خیلی پر کنید ، در آخر پیتزای خیس و غیر تردی خواهید داشت.


  • ارتباط با ما جهت خرید و سفارش  info@kmc-food.ir | 09126610672


نتیجه گیری : در این مقاله به نکات پخت خمیر پیتزا با استفاده از #خمیر_پهن کن پیتزا پرداخته ایم .

با تشکر از مطالعه شما عزیزان .

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی | خمیر پهن کن پیتزا

خمیر پهن کن

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی | خمیر پهن کن پیتزا : پیتزا جزو پرطرفدارترین غذاها بین کوچیک و بزرگ است ، حالا که انقد طرفدار دارد چی بهتر از اینکه  تو خونه تهیه شود،برای درست کردن خمیر پیتزای ترد و خوشمزه بهتر از خمیر پهن کن پیتزا استفاده شود در این مقاله طرز خمیر پیتزا ایتالیایی رو برای شما عزیزان به اشتراک میگذاریم :


شـرکت راهـ اندازی و مشــاوره KMC, مشاور و پیشگام در زمینه ی تامین و تولید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی و انواع خمیرپهن کن در ایران

 در اکثر موارد از پیتزای افراد تازه کار به علت نداشتن خمیر مناسب استقبال خوبی نمی‌شود. پس قطعاً مواد اولیه مناسب و طرز تهیه درست برای داشتن یک خمیر پیتزای ایتالیایی از اهمیت بسیاری برخوردار است ، برای اینکه خمیر یکدست و ترد و خوشمزه تهیه کنید پیشنهاد ما به شما استفاده از #خمیر پهن کن پیتزا است .

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر پیتزا با دستگاه #خمیر پهن کن پیتزا :

  1. سه پیمانه آرد
  2. یک پیمانه آب ولرم
  3. یک سوم پیمانه روغن
  4. سه قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه فوری
  5. یک دوم قاشق چایخوری شکر نیاز است

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی :

طبق طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی، اول یک ظرف را در نظر بگیرید و درون آن مقداری آب ولرم را به همراه شکر و خمیر مایه به آن اضافه کنید. یه مقدار مواد را قاطی کنید و بگذارید تا برای زمان ده دقیقه استراحت کند.

اگر برایتان این سؤال پیش آمده که چرا از شکر استفاده می‌کنیم؟ از شکر برای شیرین شدن خمیر استفاده نمی‌کنیم، بلکه مقدار کربوهیدرات زیاد داخل شکر به عمل آمدن بهتر خمیر مایه کمک بسیاری می‌کند.

  • حالا که ده دقیقه گذشته است احتمالاً شما هم مشاهده می‌کنید که که خمیر مایه مقداری پف کرده و حجمش بیشتر شده است.
  • حالا باید خمیر مایه را به آرد اضافه کنیم.
  • برای بالاتر رفتن کیفیت کار بهتر هست که اول کل آرد را الک کنیم. بعد از اینکه آرد را الک کردید باید آرد را به صورت یک تپه در ظرف بریزد.
  • صد در صد تا به حال دیدید که در معابر وسط تپه سیمان را خالی می‌کنند و درون آن آب می‌ریزند.
  • شما هم همینکار را انجام دهید وسط تپه آرد را با دستتان خالی کنید و خمیر مایه را به همراه نمک و روغن در وسط آردها بریزید.
  • حالا شما باید ادامه طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی را انجام دهید.
  • برای این کار، مواد را به خوبی با آرد قاطی کنید و ورز دهید تا خمیر انسجام نسبی خوبی پیدا کند.
  • بعد از اینکه خمیر را به خوبی ورز دادید و خمیر دیگر به دستتان نچسبید، آن را در یک ظرف قرار بدید؛ البته کف ظرف را یه مقدار آرد بپاشید.
  • در ضمن اگر خمیرتان چسبناک بود، باید مقدار آردتان را بیشتر کنید و دوباره مقداری ورز دهید.
  • حالا یک پارچه یا ظرف تمیز را بالای ظرفی که خمیر را در آن قرار داده‌اید، قرار دهید و ظرف را در یک مکانی نسبتاً گرم قرار دهید تا باکتری‌ها کار خود را انجام دهند و خمیر پف کند.
  • پس از اینکه مشاهده کردید حجم خمیر تقریباً دو برابر شده است؛
  • آن را بر دارید و در ظرف پیتزا که کف آن را چرب کرده‌اید، پهن کنید.
  • به خمیر اجازه بدهید برای ۳۰ دقیقه در ظرف پیتزا استراحت کند تا باز هم پف کند.

برای تهیه خمیر پیتزای با کیفیت بهتر است از خمیر پهن کن پیتزا استفاده شود .

احتمالاً زمان خرید خمیر پیتزا دیدید که روی اغلب آن‌ها نوشته نیمه آماده. در حقیقت این خمیر پیتزاها در یک مرحله تا حدودی پخته شدند و بعد بسته‌بندی شده‌اند.

مزایای استفاده از خمیر پهن کن پیتزا این است که این دستگاه با کمترین استفاده از دست و با رعایت اصول بهداشتی می باشد.

در این مقاله به طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی پرداخته ایم و برای راحتی در کار و رعایت اصول بهداشتی و با کیفیت شدن خمیرتان پیشنهاد ما به شما استفاده از خمیر پهن کن پیتزا می باشد ، برای مشاهده مقاله مربوط برروی لینک زیر کلیک نمایید .

  • این مجموعه با تولید بیش از دهها نمونه مختلف و کاربری از تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به یکی از شرکت های پیشرو در این حوزه تبدیل شده و در این راستا اقدام به صادرات محصولات kmc به انگلستان ، عمان ، عراق ، افغانستان و ونزوئلا و دیگر کشورها نموده است.
  • 09126610672